Torsdags- träning!

 
 
Min sista lediga dag innan det är dags för lång-helg på jobbet, den börjades med sovmorgon och strax är det dags för ett kort lunch-pass på gymmet! Sen får vi se hur resten av dagen spenderas :)
 
Ha en fin torsdag!
 
/ S.

En av presenterna!

 
Måste börja med att TACKA alla som grattade mig igår på min födelsedag, jag hade en toppen dag med mina närmsta! :) 
 
En av preseterna var denna snygga köksvåg som jag önskat mig, passar perfekt i våran kök! Tack svärmor och svärfar! :) 
 
Hoppas ni har en härlig onsdag, KRAM på er! 
 
/ S.

It´s my b-day!

 
Idag är ingen vanlig dag för idag blir jag hela 24 år, vart tar tiden vägen? Herregud!
Hela dagen kommer spenderas med mina nära och kära så jag är helt säker på att det kommer bli en bra dag 
 
/ S.

B-day Wish!

 
 
Imorgon fyller jag ytterligare ett år äldre och övest på önsklistan står denna, dock får jag nog fortsätta drömma för problemet är att den kostar runt tiotusen kronor..
 
Men hur snygg är den inte? Du hittar den bland annat här!
 
/ S.

The Weekend!

Mitt och sambons bullbak igår, mums!
 
Jösses vilken helg jag haft, allt har varit riktigt bra! :) Helgen har bland annat inneburit: Sovmorgnar, träning, fika, mys, kvällsgäst, konsert med Petter, Ison & Fille, bullkak och den rundades av igår med myskväll framför Johan Falk! 
 
Nu efter ytterligare en sovmorgon och solen som lyser utanför fönstret är jag redo för en ny vecka! :)
 
KRAM på er, hörs senare!
 
/ S.

Ikväll är vi kungar!

 
Igårkväll var jag, sambon, mamma, pappa, syster och hennes kille i Vara konserthus och lyssnade på Petter, Ison & Fille. Och det var riktigt bra, grymt! Verkligen en lyckad kväll! :)
 
Någon av er som sett trion nu i vinter? :)
 
/ S.

Miami part one!

 
 
 
Här får ni tre bilder från våran härliga resa, hade mer än gärna varit tillbaka där nu och sluppit allt som innebär snö och minusgrader! 
 
Lördag idag och den startades med sovmorgon och sedan har vi varit på stan och gjort lite ärenden och nu har vi landat hemma i soffan! Senare ikväll kommer min familj hit på kvällsmat och sedan ska vi iväg på skoj! :)
 
Hoppas ni får en bra lördag! 
 
/ S.

TGIF

 
Härligt med fredag, och jag är ledig i en hel vecka! Wihoo! :) Började dagen med sovmorgon och mys i sängen med Svea, och nu har jag precis ätit en god frukost framför tv:en.
Idag tänkte jag trotsa min träningsvärk och bege mig till gymmet, skönt att komma igång igen efter tre veckors träningsuppehåll! 
 
Senare blir det fika med Jenny och hennes Wilda och ikväll får vi middagsgäst, bra fredag! :)
 
Stor KRAM på er! 
 
/ S.

Victoria´s Secret shopping!

 
Åh vad jag älskar Victoria´s Secret, var inne där flera gånger under resan och detta var det mesta av det jag fick med mig därifrån. Love it! Köpte även lite presenter till mamma och syster, och även vattenflaska och hörlurar till mig! :)
 
Nu ska jag göra iordning mig lite för senare blir det en fika på stan med Sandra, trevligt! :) 
 
/ S.
 

Torsdag-morgon!

 
Godmorgon! 
Jag är nyss hemkommen från jobbet och sitter just nu och värmer mig i soffan under favorit filten, det var verkligen kallt att cykla hem från idag! Usch! Tur att Svea ligger i mitt knä och ger mig extra värme! :)
 
Nu ska jag läsa nyaste Elle, har inte ens hunnit öppna den förren nu för det har varit fullt upp sen vi kom hem förra veckan.. Men nu har jag en hel veckas ledighet framför mig, härligt! :)
 
Ha en mysig torsdag! 
 
/ S.

En tisdag med tvättberg!

Jag och flamingos precis innan det var dags att simma med delfinerna!

Hej på er!
Nyss hemkommen efter ett dygns-pass på jobbet, och håller nu på att tvätta vårat enorma tvättberg. Puh! Tur att kvällen kommer spenderas i soffan med sambon och god mat! :)
 
Har massa bilder från resan, lovar er att jag ska visa många av er här och självklart även några på den shopping som jag fick med mig hem! :) 
 
Hoppas ni får en mysig tisdagkväll! 
 
/ S.

Årets första tulpaner!

 
I fredags när vi kom hem stod årets första tulpaner så fint i köket, tack mamma och pappa! :)
 
Kan säga att nu börjar jag bli människa igen, har haft en sådan jäkla jetlag att jag typ har velat dö. Varit så illamående, ständig huvudvärk och bara kunnat sova någon enstaka timma. Men det går åt rätt håll nu iallafall och hoppas jag är pigg nog att kunna börja träna på onsdag! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
/ S.
 
 

Home Sweet Home!

 
Nu är vi på hemmaplan efter en lång hemresa, men vad underbart vi har haft det! Här får ni en liten sammanfattning på vad vi gjort dom två senaste veckorna som vi tillbringat i Miami Beach! :) Och förresten, superkul att några av er följt min resa på instagram! :)
 
Ha en fin fredag! :)
 
/ S.

RSS 2.0