F R E D A G

 
 Godkväll! 
Nu sitter jag och är otroligt trött i soffan och väntar på att dagens sista tvätt ska bli klar, sedan blir det sängen direkt. Ikväll har sambon varit iväg hos vänner och jag och barnen har haft en vän till mig och hennes son här för fredagmys med hämtpizza och glass. 
 
Så skönt med helg och jag är ledig, underbart! Är otroligt trött efter några dagar med väldigt tidiga mornar, så håller alla tummar och tår att barnen ska bjuda på sovmorgon hela helgen. Imorgon ska vi starta dagen med fika och lek hos vänner , sen ska vi göra lite ärenden och förhoppningvis hinna med en sväng på gymmet! Men mest längtar jag efter lördagsmys i soffan med familjen ♥
 
GOD NATT! 
 
/ S.

Tre från onsdagen:

Jag och barnen hade en ledig dag igår och vi började den på lekplatsen.
 
För att sedan äta mellanmål inne i form av jordgubbar och vindruvor.
 
Sen hann jag även med en stund på gymmet! 
 
 -
Nu är det torsdag och jag är på jobbet, sambon är hemma och vabbar då Lexus kräktes i natt. Nu är det femte gången han gör det på sex veckor så nu har vi fått en läkartid och kolla upp vad som händer med honom. Han äter redan helt laktosfritt, men kanske är det mjölken vi måste ta bort. Eller något annat han inte tål, vi får se helt enkelt.. Det viktigaste är ju såklart att det inte är något allvarligt!
 
/ S.
 

Lexus första frisörbesök!

Har även glömt att Lexus var och klippte sg hos frisören för första gången för två veckor sedan, han har varit med mig och Tuva där sedan han var bebis men denna gång var det dags för honom att klippa sig! 
 
 
Han ville dock inte sitta i frisörstolen så det slutade med att han satt i mitt knä medans han blev klippt, och kolla hur söt blev han inte? Med rosa och grön färg som han önskade :)
 
/ S.
 

Vecka 5:

Inspirationsbilder från pinterest! 
 
 
Hej måndag och ny vecka! 
Jag och barnen får starta veckan med en ledig dag, vilket är väldigt skönt! Även skönt att jag jobbar lite mindre denna veckan än jag gjord det senast plus att det äntligen är dags för en helt ledig helg! 
 
Än så länge är det faktiskt inte så mycket inplanerat, men blir förhoppningvis lite träning om min onda höft tillåter och sen ska vi fixa och greja lite här hemma :)
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

Senaste dagarna:

Jösses vad fort tiden går och det är väldigt mycket att göra just nu därför har tyvärr inte tiden funnits för att sätta mig ner och skriva till er, men här kommer en sammanfattning med lite bilder från senaste veckan: 
 
Förmiddagsfika hos mamma och Mikael.
 
I måndags blev det ett besök på (ett nästan folktomt) ullared!
 
Vi har besökt leklandet! 
 
Igårkväll åt jag hamburgare med en fin vän! 
 
Idag bakade jag och barnen chokladbollar.
 
 
Nu är jag återigen på jobbet och slutar inte förrän imorgon bitti, men sedan får jag äntligen två dagars ledighet. Det ska bli väldigt skönt och behövligt! :)
 
HA EN FIN HELG! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godkväll, jag är på jobbet just nu och det är faktiskt här jag kommer vara tills imorgonförmiddag. Men då får jag äntligen gå på helg tillsammans med familjen!  
 
Annars idag så har barnen tagit den första sprutan på vattenkoppsvaccinet och det firade vi med fika hos min mamma och Mikael efteråt, sedan har vi bara myst hemma och tagit en promenad till lekplatsen innan det var dags att åka till jobbet som sagt..
 
Ha en mysig fredagkväll! 
 
/ S.
 

Barnkalas ur arkivet

 Som ni säkert vet redan så älskar jag ju dukningar och pyssla med roliga detaljer, så att duka och greja inför barnkalas förstår ni säkert att jag älskar! Och vet ni, snart är det dag för barnen att fylla år ( i februari och mars) och eftersom dom fyller såpass tätt så kör vi alltid gemensamma kalas för dom. Vi har mycket släkt och vänner så brukar bli runt tre kalas få att få med alla :) Så snart är det dags att börja tänka på årets kalas, men först tänkte jag bjuda på lite bilder från dom senaste barnkalasen vi haft här hemma :)
 
 
Vi börjar med när Tuva fyllde 3 år! 
Då överraskade vi henne med denna glasskiosk som vi köpt och pysslat med, hade även sagt till familjen att ta med varsin 1 krona som dom gärna fick betala med i hennes kiosk. Och vilken succé det blev, hon var så glad när hon stod i sin kiosk och tog beställning på glassarna och fick ta betalt :) 
 
 
Spindelmannen-kalaset 2018- Tuva 4 år Lexus 1 år!
Tuva önskade sig ett spindelmannen-kalas så det fixade jag såklart! Vi gick all in med dekorationer och tårta (köpt på konditiori) Även många gäster klädde ut sig eller hade annat med spindelmannen på sig så det var extra roligt! :)
 
 
 
 
Tuva med sin farmor och farfar, hihi! 
 
 
Enhörningskalaset 2019- Tuva 5 år Lexus 2 år!
Förra året hade vi då temat enhörning, och då blev det hembakad tårta och massa rosa och erhörningar! 
 
 
 
Hoppas ni tyckte det var kul att se :) 
 
/ S.
 

Vecka 3:

Drömmig inspiration från pinterest!
 
 
Måndag och en vecka med mycket tid på jobbet startar idag, men till helgen har vi lördagen och söndagen ledigt tillsammans! Men hoppas även hinna med lite roliga saker som träning och fikagäster här hemma någon dag också :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.


Lördag och rosa tulpaner!

Jag längtar efter vår, och vad är vårigare än ett par tulpaner i rosa :)
 
-  
Lördag, och jag har påbörjat mitt dygnspass denna helg. Känner mig trött och längtar redan hem till familjen där hemma. Tur vi har en ledig dag tillsammans imorgon :)
 
/ S.

Från dom senaste dagarna

 
Tuva fick äntligen gå på Frost 2 med sin bästis! 
 
 
Jag har varit på gymmet! 
 
 
Ätit väääldigt mycket fika och godis! 
 
 
Gått promenader.
 
 
Målat om i hallen, detta är hur det såg ut innan. Med maskeringstejp då, resultatet kommer.
 
 
Och i söndags avslutade vi ledigheten med att åka till grannstaden för shopping och äta hamburgare! 
 
 
Här hemma har jag kört vab med Lexus idag, han har troligvis lite ögoninflamation så vi har myst hemma istället. men det har varit mycket bättre idag så är nog påväg bort nu. Annars idag har julgranen plockats ner och körts iväg, och sedan blev det pannbiffar till kvällsmat. 
 
Imorgon blir det lite lekplatshäng med vänner innan sambon kommer hem och jag till jobbet för att jobba några timmar. Sedan är vi lediga tills på lördag då det är jobbdags för mig igen! 
 
/ S.

Njuter det sista

 
Njuter det sista av våran fina julgran, för imorgon tror jag faktiskt att den åker ut! Nu vill jag fylla hemmet med tulpaner och låtsas att det är vår! 
 
/ S.

Nyårsafton 2019 och nyårsdagen 2020

Då Lexus spydde natten till nyårsafton fick vi ställa in nyårsfirandet som vi skulle haft här hemma, så istället var vi hemma bara vi i familjen och hade det jätte mysigt ändå! :)
 
 
Vi satte upp nyårsballongerna och dukade fint! 
 
 
Sambon lagade god 3-rätters till oss, vi började med vitlöksbröd till förrätt!
 
 
Jag fixade överraskningspåsar till barnen dom fick varje heltimma, var tex, såpbubblor, nyårsteckningar eller filmmys i källaren. 
 
 
Och så här blev dukningen! 
 
 
Nyårsdagen vaknade vi utvilade och passade på att ligga kvar lite extra i sängen, sedan kollade vi upp vad som fanns att göra denna dag och kontaterade snabbt att inget förutom matbuktikerna var öppet. Så vi tog istället en promenad bort till svärföräldrarna där vi åt pizza till lunch. Sedan tog vi en promanad hem igen, sedan blev jag galet rastlös så åkte till gymmet en halvtimma. Sedan var det soffhäng och tvättmaraton innan vi gick och la oss tidigt! 
 
Hoppas ni haft en bra nyår och start på året! 
KRAM! 
 
/ S.
 
 

RSS 2.0