Nyårsoutfit!

 

Ha en fantastisk kväll allihopa, hörs imorrn! Kiss!

/ S.

Nyår!

Godkväll!
Har tyvärr inte hunnit skriva, jobbade till två sen har jag och älsklingen fixat en massa saker tills nu. sen hoppade vi in  duschen och nu har jag precis skjutsat iväg älsklingen till en kompis, sen ska dom vidare till vinninga där dom ska vara ikväll! Jag själv ska vara i stan med mina kompisar, eftersom mina kompisar är älsklingens kompisarns småsyskon så kan vi inte fira ihop tråkigt nog. :( men nästa år har vi bestämt att vi ska fira ihop! :) Men älsklingen kommer in till stan till tolv så självklart ska vi stå och pussas på tolvslaget på torget! :)
Ne nu måste jag börja göra iordning mig, och sätta på lite bra musik! Laddar upp bild på min kvällsoutfit senare! Kiss!




/ S.

The Hills!



Nu ska jag kolla på ett avsnitt av The Hills, älsklingen kommer hem när som helst nu med! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Färggladare! :)

Så nu har jag äntligen fått lite hjälp med att göra mitt utseende på bloggen lite roligare men ändå väldigt enkelt till och börja med! :)

TACK http://filippaechardt.blogg.se/  :) TUSEN TACK! :)

Imorrn är det nyår, har ni bestämt vad ni ska ha på er? :)

 
Två bilder från min Student, bland det roligaste jag vart med om! :)

/ S.

Tisdag!


Godmorgon, ligger just nu i sängen och äter lite frukost medans jag kollar på MTV såklart! :) Idag är jag ledig och jag ska ta det väldigt lugnt och ha det skönt, tyvärr var ju älsklingen tvungen att jobba synd eftersom annars hade vi ledig i sängen och myst hela dagen! :) :) Men sånt är ju livet, man måste ju jobba så! Men nu måste jag äta klart, hörs senare! Kiss!

/ S.

Bik Bok!

Sitter med älsklingen framför tv:en just nu, kom nyss hem flr vi har vart hos min familj och ätit kvällsmat! :) Ha en bra kväll, hörs imorrn! Kiss!
Här kommer tre saker från Bik Bok som jag vill hitta i min garderob! :)

 


/ S.

Dagens!

Hallå där, imorse krånglade det med internet så jag kunde inte skriva. Men nu funkar det så! :) Jag har precis jobbat klart, och tänkte nu att jag skulle ut och kolla lite på stan tills älsklingen kommer hem! :) Hörs senare, Kiss!



/ S.


Transporters 3

Godkväll!
Nu har jag och älsklingen precis kollat klart på en bra film, transporters 3. Annars ikväll har vi myst framför tv:en och mamma har även vart här och hjälpt mig att färgat håret, det behövdes verkligen kan jag säga! Innan det var vi uppe på bowlinghallen där mamma och pappa bjöd oss på fika! :) Så våran dag har vart trevlig och härlig! :) Hörs imorrn, Kiss!



/ S.


Julklapparna!

Här kommer bilderna på vad jag fick i julklapp! :)


Guldiga kuddar!


Snö-armband!


Presentkort på fika!


Pengar och presentkort!


Parfym, smink mm.


Rosa fina handdukar!

Sen så fick jag även lite andra saker med, bland annat lite mer saker till lägenheten, knästrumpor och leggins! :) Men nu måste jag gå, jag och älsklingen ska strax iväg och träffa min mamma och pappa för lite fika! Kiss!

/ S.

Söndag!

Godmorgon, sitter just nu framför Miami Ink och äter frulle. Just nu är älsklingen och pappa och spelar bowling så jag och mamma ska åka dit och kolla om en timma lite. efter det ska jag åka och jobba (städa) lite, för att sedan vara med älsklingen hela dagen och kvällen. Vi ska bara ha mys, se på film och laga mat eller nått! :)

Gårkvällen var mycket rolig och trevlig, och tacon var väldigt god! :) så det var kul! :) Försökte även gå in på blogg.se sent igår, men jag kom inte in så därför kunde jag ju inte skriva. Men nu måste jag äta klart, hörs senare! Kiss!


Efterrätten efter frulkosten för mig, mitt nya liv börjar efter nyår! :P

/ S.

I handen!

Så här ser den ut i min hand, som ni ser så är den inte så stor och smal är den med! :) jag är skiiit nöjd! :) Strax ska jag och älsklingen hoppa in i duschen, sen ska vi laga taco till gästerna som kommer ikväll! Mumma! :) Kiss!





/ S.

Nu har jag köpt den!

Just nu sitter jag och älsklingen hemma hos min familj, ska även äta middag här. :) förresten, idag har jag köpt den mobilen jag ville ha!! :) och den är skit snygg! :)
Ikväll kommer två kompisar till mig och älsklingen hem till oss för mat och lite så,
ska bli kul! :) Hörs senare, Kiss!


/ S.


Godmiddag!

Slutade jobba klockan två och nu slappar jag med älsklingen i soffan. Ska iväg till hans föräldrar på middag snart. Ikväll blir det mys och så. Men jag hör av mig senare, Kiss!



/ S.


Fredag!


En del av allt godis vi äter på just nu här hemma!

Godmorgon, just nu sitter jag i soffan och har precis ätit upp frukosten och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sedan klockan elva blir det jobb, kommer vara hysteriskt idag i och med rean. :( men men, man tjänar ju pengar så!
älsklingen ligger kvar i sängen och sover eftersom han kom hem vid fem i natt då han hade kört taxi klart. Annars idag ska jag vara med älsklingen, hem på middag hos hans förälrar bland annat sen ska jag även träffa en kompis en liten sväng med. :) men nu måste jag hoppa in i duschen, hörs senare idag. Kiss!

/ S.

Sista bilderna från Julafton!

 


Här har ni tre till bilder från gårdagen, och det blir nog dom sista för dom andra ska jag nog inte lägga ut! Hoppas att alla där ute hade en mysig julafton med massa fina julklappar. Lägger ut bilder på mina klappar imorrn antagligen, så kika in då så du inte missar dom! :) Kiss!

/ S.

Sunes käk!

Godkväll mina vänner, sitter ensam framför tv:en eftersom älsklingen är ute och kör taxi. tråkigt, men bra extra pengar! Så ikväll ska jag bara slappa och ta det lugnt, och se på någon film. Förresten, förut var älsklingen mamma, pappa och farmor här eftersom farmorn inte sett hur vi bor nu. Och då fick jag och älsklingen en present Sunes käk, 68 enkla & lättlagde recept! Det va snällt, så nu tänkte jag kolla recepten i den för att sedan hämta den sista tvätten, hörs senare ikväll! Kiss!



/ S.

Två till bilder från igår!

Just nu ligger jag i sängen med datan i knät, älsklingen ligger tätt bredvid mig och vilar lite eftersom han ska jobba i natt! Och nu delar jag med min av två bilder från igår, julafton! :)

 
Jag och min älskling, mitt allt! <3



Jag och min familj, mamma, jag, lillebror, lillasyster och pappa! :)

/ S.

Hemma hos mina föräldrar!

Just nu är jag och älsklingen hemma hos mina föräldrar, strax är det mat. Sen om drygt en timma ska vi hem till lägenheten igen för att älsklingens farmor ska komma och kolla hur vi bor. Men nu måste jag kila ner, hörs senare! Kiss!


Förresten denna mobil funderar jag på att köpa, snygg va?! :)

/ S.

God Jul!

Förlåt hann inte skriva igår eftersom jag och älsklingen hade fyra olika ställen att fira jul på! :P Men idag ska jag uppdatera bättre, jag lovar! Tänkte börja med att lägga upp en bild på vad jag hade på mig igår! :)


Vad tycks?! :)

/ S.

Klätt granen!

 

Så nu har jag och älsklingen klätt granen, visst blev den fiin? :)
Hörs imorrn, Kiss!

/ S.

Börjar lite smått med tre bilder!

   

Mer bilder kommer, hinner inte lägga upp mer just nu bara! Har massa att göra plus att jag jobbar idag med, sen ikväll blir det att klä granen med älsklingen! :) Hörs ikväll, Kiss!

/ S.

I´m Back! :)

Godmorgon, Godmorgon! :)
Igår sent kom vi hem till Sverige igen, har vart en jätte mysig resa verkligen. Tyvärr har inte vädret vart så bra så tyvärr är jag inte så brun! Men men, vi har haft det jätte bra iaf, hoppas ni haft det bra med! :) Några bilder kommer upp under dagen, hörs senare! Kiss!

/ S.

Mot Kanarieöarna i natt! :)


Jag i Lördags! :)

Sorry för dålig uppdatering, men jag och älsklingen har fullt upp med allt som ska fixas tills imorrn. Packa, växla pengar är bara några av alla saker som måste fixas, och jag är inte riktigt klar än! Vi åker från våran lilla stad klockan fem i natt, sen går planet vid nio-tiden! :) Gud va jag längtar alltså! :) tror inte att jag hinner skriva något mera innan jag åker, ska försöka få tag på en dator därnere men det är ju inte säkert att jag lyckas. Lovar att ta massa kort! :) ha en bra vecka så hörs vi nästa måndag! :) Puss på er alltihopa där ute! :)

/ S.

Kvällen!

Godkväll mina vänner! :)
Hoppas ni haft en mysig dag, det har iaf jag haft! :) slutade jobba klockan två och sedan dess har jag myst med älsklingen, hemma här, hemma hos mina föräldrar lite och sedan ätit och kollat på dansbandskampen hemma hos hans föräldrar! Jätte god mat och gott godis blev det där, så mysigt! :) :)
resten av kvällen blir framför tv:en plus att vi ska köra hem mina föräldrar lite senare som är hos några kompisar till dom! ha en trevlig natt så hörs vi imorrn! :) Kiss!



/ S.

Lördag!

Godmorgon på er!
Usch, idag blev ingen sovmorgon direkt eftersom jag ska jobba 10.00- 14.00 denna dag. Kom väl i säng och somnade vid två i natt, plus att jag vakna när älsklingen kom hem från taxijobbet vid fyra! Så idag är jag trött och seg! :( Men men, hade roligt med tjejerna igår så! :) annars idag, förutom jobbet så ska jag vara med min älskling, kolla på dansbandskampen, lite annat och bara mysa! :) eller vi kanske måste packa med eftersom vi åker natten till måndag! Men men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare idag! Kiss!

/ S.

Klar för kvällen!

 

Så här ser jag ut ikväll, om en halvtimma kommer dom! :) Ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorrn! Kiss!

/ S.

Middag!

Så nu har jag duschat och ätit, och just nu kollar jag på Life of Ryan! Tycker det är skit bra! :) Hans bilar är inte så trökiga heller! :P men nu ska jag plocka iordning lite här hemma inför kvällen! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Fredag!


G
odmorgon! :)
Halvligger just nu i sängen och äter frukost, gick precis upp. Guud vad skönt det var med lite sovmorgon! :) Strax ska jag iväg och jobba (städa), sen måste jag hem igen och fixa och städa lite för ikväll kommer några av mina tjejkompisar hit så ska vi festa lite! :) Ska bli jätte kul, men som sagt har jag ju saker att göra innan så. Men jag öhr av mig lite senare, Kiss!


/ S.

Gjort nytta

Goddag på er! Sen jag skrev sist har jag somsagt vart och jobbat (städat) lite, sen hem, slappade framför tv:en och åt middag. Jag tog nyss tag i dagen och gjorde lite nytta, har slängt in två maskiner tvätt (har bara tre maskiner kvar sen), slängt massa skräp och vart ute med lite saker i förrådet! Så jag är nöjd att jag tog tag i det! :)

När älsklingen kommer hem från jobbet så ska vi bara slappa och ta det lugnt och ha det mysigt! :) Hörs senare, Kiss!


En gammal bild på mig och min lillebror! :)

/ S.


Torsdag!


Bild, tagen av mig igår utanför mormor och morfars fönster! :)

Godmorgon, sitter framför vakna med the voice och äter frulle. ska strax iväg och jibba (städa) i någon timma. Guud va trött jag är, kunde verkligen inte somna i natt. jag var tydligen inte trött, jag var uppe och gick i lägenheten, jag la mig till och med i soffan, men inget funkade. tillslut somnade jag nog vid två, och innan det så stensov älsklingen såklart, plus att han pratade i sömnen några gånger! haha! Men nu måste jag äta klart, hörs om några timmar igen! Kiss!

/ S.

Pepparkakor

Just nu sitter jag med båda händerna i en stor bunke med pepparkakor som jag har bakat idag, guuud så goda! :)
Denna bilden är bara till dig FEBB, mumms! ;)



/ S.

Min pepparkaksdag i bilder!

 
 

/ S.

Onsdag!

Godmorgon!
Halvligger just nu i sängen och äter frukost, skönt med lite sovmorgon! :) plus att foten är bättre idag, härligt! :) Ska snart bege mig hem till mormor och morfar där jag ska vara med och baka pepparkakor idag, så goda är dom. :) Så där kommer jag spendera min dag tills älsklingen kommer hem. Ska försöka få med mig kameran med så ni kan få lite bilder.
Men nu ska jag äta klart, hörs senare! Kiss!

/ S.

Skadat foten :(

Ligger just nu framför tv:en med foten högt, för jag ramlade nämnligen i trappan föut, den är rejält svullen och jag har även ont! :( om det inte blir bättre tills imorrn så måste jag åka in och kolla den, pappa kommer hit med gasbinda snart för det rekomenderade dom på sjukhuset. Älsklingen är och tränar nu, men var så gullig och hjälpte mig med det jag behövde göra. :) Hörs senare eller imorrn bitti, Kiss!


Dessa par vill jag ha i min garderob, kommer från Chique.se

/ S.

Ut igen

Nu har jag vart hemma någon timma sen jag var på stan sist, har kollat på dom nya avsnitten av The Hills! :) Men nu måste jag gå ut på stan igen, men nu ska jag gå ut och lämna lite jobbansökningar.. Har verkligen ingen lust för det eftersom man får samma svar överallt, att dom inte har något ledigt! :( men jag måste ju hitta ett jobb så, det är bara att se glad ut!
Hörs senare, Kiss!



/ S.


Dagens!

 
Nu blir det stan och fika! :) Hörs senare, Kiss!

/ S.

Tisdag!

Godmorgon, Godmorgon!
Nu är jag ledig ändå till lördag, vilken på ett sätt är skönt men jag vill ju tjäna så mycket pengar som möjligt! Men jag sitter och äter frukost just nu ändå, för idag ska jag på stan och träffa bla mamma och mormor, fika och gå på stan lite. Lägger antagligen upp en dagens innan jag går, Kiss!

/ S.

Step Up 2

Godkväll!
Jag och älsklingen har precis kollat på Step Up 2, och den är såå sjukt bra! Vi har sett den förut men man kan verkligen se den om och om igen för tusan var bra den är. jag blir så otroligt sugen på att börja dansa igen bara, men men det lär jag inte göra. Har även hört ett litet rykte att det kanske kommer en 3:a med, och jag kan lova om det gör det så kommer jag sitta i biosalongen och njuta! :) :)
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn, Kiss!


Se den, och njut! :)

/ S.


Framför tv:en

Kom nyss hem från jobbet, och jag halvligger just nu i soffan framför tv:en.. och här kommer jag ligga en timma tills älsklingen kommer hem känner jag. ikväll blir det myskväll, med god mat och film! :) ha en bra kväll så hörs vi senare, Kiss!

 






Förresten, här har ni en bild på min tatuering! :)

/ S.

Dagens!


Nu är det dags för jobb, hörs efter det! Kiss!

/ S.

Måndag!

Godmorgon!
Ligger just nu i sängen och äter frukost framför tv:en. Idag är det jobb 11.00- 16.00 som gäller, sen resten av dagen ska jag vara med min älskling. :) förresten om exakt en vecka nu lyfter planet! :) åh, vad jag längtar! :)
Skriver igen innan jobbet om jag hinner, Kiss!

/ S.

Våran kväll!

Nu är vi hemma igen efter att ha vart på innebandy och även hemma hos min familj och ätit kvällsmat! :) och nu ikväll blir det mys framför någon film, kanske Wallander på 4:an. Ha en bra kväll så hörs vi imorrn, Kiss!


Förresten, älskar Stjärnor på Is- Johannas frisyr. Men tvyärr vågar jag inte klippa mig så kort! Men det är såååå snyggt! :)
/ S.

Andra advent!


G
oddag, jag och älsklingen var framme på stan en liten sväng. och nu har jag bara en julklapp kvar att köpa, skönt! För alla måste ju vara köpta inom en vecka eftersom vi åker utomland nästa måndag! Gud det kommer bli underbart att åka bort till lite värme och bara ta det lugnt! :) Längtar så! :)

men nu tillbaka till nuet, vi ska strax iväg på innebandy. sen direkt efter ska vi hem till mina föräldrar och äta kvällsmat! Hörs senare ikväll, Kiss!

/ S.


Söndag!

Godmorgon på er, om en timma ska jag och älsklingen ut på stan och kolla på julklappar och annat mysigt! :) sen senare blir det antagligen innebandy för oss. Båda är hellediga idag så det blir en härlig och slappdag! :) men nu ska jag börja göra iordning mig! Hörs senare, Kiss!

Förresten kollade ni programmet om Britney Spears igår? I did and I like it! :)



/ S.

Pizza!

Sitter och myser framför tv:en med älsklingen, har precis ätit varsin pizza med! :) Ikväll blir det Dansbandskampen och Svensson Svensson, sen kanske någon film för oss! :) Ha en bra kväll, Kiss! 


/ S.

Lördag!

Goddag, har inte hunnit skriva eftersom jag jobbar 10.00- 16.00 och nu ska jag iväg direkt och jobba (städa). usch har verkligen ingen ork till det känner jag men.. skriver sen när jag är tillbaka. ikväll blir det underbar myskväll med älsklingen :) Svarar på kommentarerna ikväll! Kiss!

/ S.

Kvällen!

Nu ligger jag i sängen efter en myskväll framför Idol med en vän! :) älsklingen är och kör taxi, men han var här och pussade på mig lite nyss, så då blev jag glad! :) klart det är tråkigt när han är ute och kör taxi när man måste lägga sig själv eftersom vi aldrig gör det annars, men han jobbar bara ibland och det bir bra extrapengar så! :)

Nu tillbaka till Idol, Robin åkte ju ut! Själv tycker jag att han var värd en finalplats och att Alice skulle åka hem, men det är ju inte jag som bestämmer så! :P Ska kolla på något The Hills avsnitt innan jag ska sova, hörs imorrn! Kiss!


Bild lånad av tv4.se

/ S.

Skövde!

Godkväll, Skövde idag var bra och jag hittade lite grejer till lägenheten! :) Två lampor, en adventsljusstake och ett par gardiner till sovrummet! Köpte även Juleskum, sååå gott! :)
Här kommer några bilder! :)

  



/ S.

Fredag!


G
ick preci upp och just nu sitter jag framför The Voice och äter frukost! Idag ska jag nämnligen till Skövde med mormor och morfar! :) kul att göra något man inte gör så ofta tycker jag! :) men nu måste jag äta upp, skriver innan jag går om jag hinner! :) KIss!

/ S.

Vill ha!

Här är lite saker som jag skulle vilja ha från Lindex! :) (tryck på dom för större bild)

  
/ S.

Hemma igen!

Kom precis hem och har krypit ner under duntäcket och kollar på tv:en samtidigt som jag kollar datan. :) tänkte att jag skulle försöka sova lite så slipper jag vara så trött ikväll, som jag har dom senaste två veckorna eller nått. Men nu ska jag luta mig bakåt och kolla på tv:en, hörs lite senare. Då ska jag försöka skriva om något roligt! :) Kiss!


/ S.


Torsdag!

Godmorgon hinner inte skriva så mycket, för om någon minut måste jag iväg. för idag är jag ledig från butiken, men jag ska jobba (städa) i tre timmar istället. Så skriver mer sen när jag kommer tillbaka vid tolv-tiden! Hörs då! :) Kiss!

/ S.

Dagen idag!

Jobbade 11.00- 16.00, sen hem direkt till en vän där vi fikade lite. sen gick vi ut och gå två varv i spåret en bit bort. och sen dess har jag vart med älsklingen, lagar mat just nu! Blir lax, mumma! :) Men nu måste jag kila, Kiss!

/ S.

Dagens!


Lite dålig bild men lyckades inte ta någon bättre! Idag är det jobb 11.00- 16.00, sen direkt efter jobbet ska jag antagligen vara med en vän. Och sen vara med älsklingen såklart! :) 
Så vi hörs senare ikväll, Kiss!

/ S.

Onsdag!


V
arje morgon vaknar jag av att älsklingens väckarklocka ringer för att han ska gå ut klockan sju, och idag då klockan ringde vid sju så bestämde jag mig för att hålla mig vaken och kolla på julkalendern eftersom jag inte sett den än. Och jag lyckades faktiskt hålla mig vaken och kolla på hela! :) men får se om jag orkar fortsätta att se på morgonen, men det är lite mysigt tycker jag! :) men sen somnade jag om och sov nästan två timmar till! Men nu måste jag börja göra iordning mig, skriver innan jag går till jobbet! :) Kiss!

/ S.


Min kväll!

Sängen och sängramen är klar så i natt ska vi sova i den nya sängen! :) Riktigt bra blev det med, var bara jag och älsklingen som grejade med den så vi är skit nöjda. :) Har vart en sväng med två vänner nu ikväll med, mys med lussebullar och julmust och massa prat! :) Sen en mysig promenad hem också där det blev mera prat! :)
Älsklingen kommer hem när som helst med en milkshake till mig, för han har vart på träning tills nu så han skulle köpa med det till mig, mumms! :) Säger nu God Natt, Hörs imorrn!


/ S.


Våran hall just nu!



Här står våran nya säng och nya sängramen! :) Så fort älsklingen kommer hem från jobbet ska vi börja skruva ihop allt, så vi förhoppningvis kan sova i den i natt! :) Hörs senare idag, Kiss!

/ S.

Tisdag + Dagens!

Så nu är jag iordning inför en jobbdag, 11.00- 16.00. sen någon gång idag kommer dom från ikea och lämnar sängen och sängramen, så då ska mormor och morfar komma hit och öppna åt dom eftersom jag och älsklingen jobbar då! :) Hörs efter jobbet, Kiss!



/ S.

God Natt!

 
N
u säger jag God Natt, sitter och myser med älsklingen men ska strax bege oss till sängen. Hoppas ni haft en bra kväll, för det har vi haft! :) Tvättat och grejat lite! Föresten, imorrn kommer sängen och sängramen, jippie! :) Hörs imorrn, Sov gott!

/ S.

Hogan knows best!

Kom nyss hem från jobbet, och just nu sitter jag och kollar på mtv där Hogan knows best nu visas. Har vart så sjukt trött hela dagen idag, usch bara jag inte blir sjuk. Ska strax iväg till mormor och lämna en nyckel och sen när älsklingen kommer hem från jobbet så ska vi ta det lugnt och skönt ikväll, just det tvättstugan har vi med ikväll! Hörs senare, Kiss!

/ S.

Dagens!


Ska strax gå iväg till jobbet, hörs när jag slutat! Ha en bra dag, Kiss!

/ S.

1 December!


G
odmorgon, redan första december vilket innebär att tiden går jäkligt fort. Hoppas att det kommer bli en underbar månad, med massa härligheter.. massa julmys och inte minst utomlandsresan om två veckor! :)

Nu till idag, jobb 11.00- 16.00 sen myskväll med älsklingen! Har jag berättat hur underbar han är, världens bästa människa! :) Skriver igen innan jobbet om jag hinner, Kiss!

/ S.

RSS 2.0