F R E D A G

 
Hej på er! 
Idag när dottern slutade skolan och sambon jobbet så packade vi in oss i bilen och åkte till grannstaden en sväng. Jag hade inbokat en dermaphen (ansiktsbehandling) och resten av familjen åkte upp till billingen för lek och åk på en bumptrackbana där. 
 
Och som alltid när jag är i skövde sprang jag in i butiken "Sparsmakat" för där får man alltid en härlig dos med inspiration, och blev inget undantag denna gången heller. Kolla bara bilden här ovan som jag tog där förut, alltså vill gärna kopiera hyllan rakt av. Så så snyggt! 
 
Resten av fredagen har bestått av en promenad med min pappa och fredagsmys med grillat och sen började vi kolla på masked singer med barnen innan dom nu blev trötta och nattas i detta nu. 
 
Hoppas ni haft en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Firande i huset

Igår var det ingen vanlig dag för igår fyllde pappan i huset 35 år! 
 
 
Lexus målade en fin teckning till honom! 
 
 
Sen fick han ett paket såklart, som innehöll en klocka han tittat på! 
Sen på kvällen firade vi med god mat framför senaste avsnittet av bäst i test! Lugn och mysig födelsedag för honom :) 
 
-
 
Jag och Lexus är lediga idag, eller jag har precis suttit vid datorn och jobbat lite snabbt men nu ska jag stänga ner och spela memory med Lexus istället. Hoppas även solen kikar fram snart så man kan sätta sig ute på altanen en stund :) 
 
/ S.

Vecka 17:

Inspiration från Pinterest. 
 
 
Efter en mysig ledig helg med familjen var det idag tillbaka på jobb/skola och förskola. Men jag jobbar bara idag och imorgon, sen är jag ledig tills lördag då det är dags för helgjobb. Så ska bli skönt med några lediga dagar mitt i veckan, hoppas solen visar sig! 
 
Annars så fyller sambon år i veckan så ska fixa lite inför det, sen blir det träning och barnens aktiviteter. Så det blir alltid fullt upp.. 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

En lugn morgon i min pyjamas

Imorse när vi vaknade var det grått och regnigt, så vi bestämde oss snabbt för en lugn morgon framför en film. Lagom tills den var slut klarnade det upp och blev sol, och barnen sprang ut och lekte med grannbarnen. 
 
 
Massa lek blev det hela dagen för barnen och efter att sambon kom hem från hans golfrunda tog jag mig bort till gymmet. Sen avslutade vi dagen med tacos, mysigt avslut på en solig och härlig helg! 
 
/ S.
 

Så frön i rabatten

Redan igår eftermiddag gick jag och Lexus på helg, ska bli så skönt med en ledig helg med familjen. 
 
Idag när Tuva var i skolan så sådde vi dessa frön i rabatten, svarta blåklint! Om jag lyckas med dom så tror jag dom kommer bli jätte fina att ta in som snitt och sätta i en fin vas. Håll tummarna för att jag lyckas, hihi! 
 
 
Hoppas ni haft en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

Påsken 2022:

Vilken mysig påsk vi fick, och vilket otroligt fantastiskt väder det bjöds på. Jag jobbade på påskafton, resten av påsken var jag ledig ihop med resten av familjen vilket var så välbehövligt med några extra dagars ledighet tillsammans. Här kommer lite bilder från våran påsk: 
 
 
Som varje år åkte vi ut i skogen till Lasses grotta för att gömma barnens påskägg så dom får leta, och fikade på en stubbe. Så mysig utflykt! 
 
 
Mysigt, och roligt tyckte även barnen.  
 
 
Vi har även promenerat vid vattnet i skolsken! 
 
 
Och igår avslutade vi påskledigheten med att äta tacos ute på altanen, alltså kvällsmat utomhus o skolen. I april, underbart avslut! :)
 
 
-
 
Idag var det dags för jobb/skola och förskola igen så det var ett väldigt trött gäng som vaknade av väckarklockan imorse. Men jag har turen att bara jobba idag och imorgon, för sedan går jag på helg! :) 
 
Hoppas ni också haft en fin påsk! 
KRAM! 
 
/ S.

GLAD PÅSK!

 
Här hemma är det inga barn som vill klä ut sig till påskkärringar längre så påskriset får stå för bilden idag istället, glad påsk på er! :)
 
STOR KRAM! 
 
/ S.

Från dom senaste två veckorna:

Blev en ofrilillig paus här igen, livet har verkligen kommit emellan och jag hoppas snart att allt lugnar ner sih lite för just nu är det för mycket i livet som händer känner jag. 
 
Men här kommer lite vad vi gjort senaste tiden: 
 
 
Varit på min fina mormors begravning, så lugnt och vackert! Och hur fin var inte denna hjärt-bukett vi beställt? Tyckte den blev magisk! 
 
 
Vi har ätit chokladdoppade jordgubbar.
 
 
Vi har varit en snabbis på ikea för att kolla på badrumsmöbler, men kom hem utan. 
 
 
Överraskat min bror med en gottepåse inför hans reda till Thailand. 
 
 
Och Lexus valde att klippa sig själv lite härromdagen, hihi! Han är så otroligt busig våran son alltså! 
 
 
 
Vi har även hunnit med lite vab dessa dagar, men nu hoppas jag innerligt att vi får hålla oss krya ett bra tag för nu har det varit mycket sjukdommar här hemma. 
 
Ska bli mysigt med lite extra påskledigt med familjen iallafall, jag ska dock troligtvis jobba påskafton men det gör inget alls för nu har jag varit hemma i två veckor med barnen så nu längtar man tillbaka till jobbet..
 
Ha en fin påskhelg! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0