Ny vecka!

Godmorgon där ute, som ni märkte så hann jag inte skriva något igår för jag(och min älskling) hade fullt upp med massa annat! men nu är jag tillbaka, och just nu sitter jag i soffan och äter frulle. klockan tio ska jag cykla iväg till friskis och träna, och sedan 13.00- 18.00 blir det jobb. och efter det ska jag vara med älsklingen hela kvällen, vi ska hem till mig och skriva ett CV till mig som jag måste lämna ut! så där kul att skriva det, men det måste ju göras så! men men, nu måste jag äta klart! Hörs efter träningen! :) Kiss!

/ S.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Låter som en skön dag du ska ha =) tränar också 3-4 ggr /veckan.. underbart! Försöker träffa pojken så mkt jag kan också .. bor 5 mil ifrån varann så det blir lite svårt i veckorna med tanke på alla jag jobbar mån-fre.. han också.. :( Idag blir det jobba klar.. sen träning :) boxning! hihi

2008-11-03 @ 09:00:37
URL: http://tildizz.blogg.se/
Postat av: Matilda

Mysigt att bo ihop! nej jag har bott själv sen 2,5 år tillbaka... efter jul kommer jag flytta till nyköing där pojken bor. Antagligen ihop med honom också i en stor lägenhet :) nu ses vi hela helgerna och nån gång i veckan´bara.. man saknar varann då!

2008-11-03 @ 11:16:44
URL: http://tildizz.blogg.se/
Postat av: Jonna

Oh tack ska du ha! :)

2008-11-03 @ 11:26:10
URL: http://jth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0