En väldigt härlig helg och en varm måndag

Vilken härlig helg vi haft, sommarens bästa kanske till och med då vädret varit underbart hela helgen! Var flitig med kameran så här kommer lite bilder från det: 
 
 
I lördags började Lexus fotbollsträning igen, och om han var taggad och han är så himla glad över att det börjat igen. Det var vädligt varmt så efteråt svalkade han sig med en glass, sen åkte vi hem och fixade lunch och sen åkte iväg för att bada då det var otroligt varmt. 
 
 
Sen väl hemma lagade sambon en supergod fläskfilegryta till kvällsmat och senare på kvällen lånade jag med mig grannens hund för en promenad ute i skogen! 
 
 
Sen efter lunch igår packade vi in oss i bilen och åkte mot Kinnekulle camping, där spenderade vi många timmar ihop med barnens bästisar. Det badades massor och åt glass. 
 
 
Idag skulle vi åkt till stranden med kompisarna igen men det blev ändrade planer så det fick bli en dag hemma istället. Dock har det varit olidigt varmt så en stund spenderades ute på altanen och sen tog vi oss ut till skogen för att plocka lite blåbär och sedan äta glass i soffan i källaren och se på film. 
 
Hoppas ni också fått njuta av fantastiskt väder i helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Åh vilken härlig och mysig helg ni har haft det tillsammans. Kramis <3

2022-08-15 @ 20:54:27
URL: http://starbys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0