Från dom senaste dagarna:

I torsdags lunch lämnade vi barnen hos deras farmor, dom skulle få ha ett mysigt dygn tillsammans och jag och sambon skulle få vara lite barnfria. Vi åkte till Göteborg och checkade in på hotell, gick lite på stan och senare på kvällen kollade vi Petter som hade spelning på trädgår´n! 
 
 
Åt massa gott under vårat dygn, dessa hamburgare var riktigt goda :)
 
 
Sen var vi hemma hos barnen igen i fredags vid lunch, då åkte vi hem och grejade med lite nya saker vi köpt till Tuvas rum och sedan avslutade vi dagen med tacomys här hemma! 
 
 
 
Sen igår lördag började dagen med träning och sedan åkte vi till grannstaden för att Tuva skulle få kolla på Theos, så glad blev hon över den överraskningen. Sedan igårkväll var det kalas för min morfar och min kusin. 
 
Idag är det söndag och det regnar och är jätte grått ute, Tuva är på leklandet med sin mormor och här hemma grejar vi andra för fullt. Flyttat in alla utemöbler i garaget, tvättar, sålt den gamla barnvagnen och nu håller sambon på att ta upp altanen eftersom det snart är dags för dränering. Sen är det dags för barngympa och ikväll blir det ett skivstångpass för min del! 
 
Hoppas ni har ett mysigt avslut på veckan :)
 
/ S.

Kommentarer
Postat av: Emma Engström

Nej men åh vad mysigt med Göteborg, skulle verkligen vilja dit! :D <3

2019-09-01 @ 16:35:00
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Netti Starby

Vilka mysiga dagar du har haft! <3 Kramis

2019-09-01 @ 21:49:26
URL: http://https://starbys.se
Postat av: MK

Det høres ut som du har storkost deg :D Så herlig! Og så deilig med en barnefri kveld. Viktig å få litt alenetid med mannen også, hehe :)

2019-09-02 @ 09:33:36
URL: http://www.nouw.com/minakanchan
Postat av: Sara Ekman

Mysigt <3

2019-09-02 @ 16:40:39
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0