Tvättstuge- inspiration!

Nästa projekt i huset blir att renovera tvättstugan, golven och väggarna ska vi inte göra om man resten. Blir endel inköp men det är behövligt då vi enbart har trista trådbackar där nu och en svart trist bänkskiva. 
 
Så nu tänkte jag bjuda på lite inspiration och ideér inför den kommande renoveringen :)
 
 
Supersnygg tvättstuga med luckor i trä och läckert golv. Att flytta upp tvättmaskinen och torktumlaren som  på bild tror jag att det blir hemma hos oss också! 
 
 
Ljust och fräscht! 
 
 
Modern tvättstuga med snygg färg på luckor!
 
 
Vi behöver bygga in våran värmepump i ett skåp och hade ju varit perfekt att göra skåpet lite större så man hade fått plats med ett städskåp likt detta! 
 
 
Smal tvättstuga men med massa bra förvaringsmöjligheter, älskar färgerna på både luckor, kakel och golv. Så jag hade gärna velat göra om tvättstugan precis till som på bilden ovan om det gick :) 
 
/ S.

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Så himla fin inspiration du har hittat! <3 Kramis

2019-12-28 @ 14:56:14
URL: http://starbys.se
Postat av: Emma Engström

Det finns ju så himla mycket fint man kan se och få inspiration ifrån! Men hur svårt är det inte att bestämma sig egentligen? :'D Lycka till!! KRAM <3

2019-12-28 @ 19:12:07
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Yasmine

Shit så mycket snygg inspo, älskar sånt! Jag tycker idén med att flytta upp tvättmaskin och torktumlare lite var väldigt smart, speciellt om man har barn som vill tvätta diverse saker i maskinen haha! Kram

2019-12-28 @ 19:37:28
URL: http://yasmissy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0