Om London!

Började med att åka hemifrån lite innan halv sex, sen bar det av till centralstationen i Götet för att ta flygbussarna ut till Säve, därifrån 1,5 timmasflygresa och vips i London! :) Sen buss 1,5 timma för att komma dit vi skulle, blev hämtade där av vandrarhemmet, väl framme på vandrarhemmet såg vi att vi INTE kan bo där. Det var värsta ghettot och rummet var iskalt, inget varmvatten och det såg ut som att vara utklippt ur en dålig skräckfilm. Usch!
Vi begav oss mot Nothing Hill där vi skulle försöka hitta ett hotell att ta in på istället, efter lång tid och annat så kom vi äntligen fram och vi fick oss ett jätte fint hotell (men inte gratis). Men gud var det var värt det, varmt rum, egen toa och dusch, frukostbuffe och  varmvatten, plus att det var såå centralt! :) 

Vi sov jätte skönt och på dagarna var vi och kollade i affärer och vi var även på Madame Tussauds, och kan lova att det var bland det häftigaste jag vart med om. Vi ville inte gå därifrån, men det var vi ju tvungna till tillslut! :)
Sen var vi även på Harrods, shit va snyggt och DYRT! ;) men så kul att ha sett! Sen fanns det massa affärer där som vi var inne i, köpte mig en skit snygg jacka och underkläder.

Ja det var en kort sammanfattande om hur våran Londonresa var, började ju dåligt men det löste sig och blev jätte bra! :) Nu kommer lite bilder:

     

 

Mer bilder kommer, håll ut! ;)

/ S.


Kommentarer
Postat av: Malin ♥

vi typ tillverkar saker åt företag så som plattorna som sitter på kundvagnar. osv osv. allt bra idag?

2009-01-14 @ 17:27:39
URL: http://malliwz.blogg.se/
Postat av: Lisa

ja jag kan tänka mej de:D

2009-01-14 @ 17:52:04
URL: http://lisani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0